Varje köp ger pengar till Rögles supporterkultur!
Speciellt framtagna drycker för Rögle-supportrar. Högsta kvalitet, lika gott som snyggt att ha på hyllan!

Vanliga frågor & svar

 

Hur lång tid har jag på mig att returnera hela eller delar av min order?
Du har rätt att returnera beställda varor utan att ange någon anledning. Du ångrar ditt köp genom att inom 14 dagar från att du mottagit din beställning meddela oss. Artikeln ska returneras väl emballerad, i orört skick och i originalkartong. Ordern måste returneras i sin helhet.

 

Kan jag byta en vara?
Nej, vi erbjuder tyvärr inte byten.

 

Vad kostar en retur?
Returer sker på din egen bekostnad utom om artikeln är defekt, trasig eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig.

 

Hur gör jag en retur?
Om du vill returnera något, vänligen kontakta oss. Vi kommer då överens om var den ska skickas eller hämtas upp och kostnaden för detta.

 

Kan jag returnera produkter från olika ordrar i samma paket?
Tyvärr kan du inte returnera produkter från olika ordrar i samma paket.

 

Hur och när sker återbetalning för min retur?
Om du nyttjar din ångerrätt betalar vi tillbaka vad du har betalat för artikeln snarast eller senast inom 10 dagar från den dag då vi tog emot artikeln. 

 

Hur gör jag en reklamation?
Vi är måna om att alla våra produkter ska hålla högsta kvalitet, om någon av dina varor mot förmodan är defekt vid mottagandet så ber vi dig skicka in en reklamation så snart som möjligt. I din reklamation ber vi dig beskriva det upplevda problemet, ange vilken artikel reklamationen avser samt bifoga bilder tagna i bra ljus som visar det upplevda problemet.
Tillbaka till toppen